All Flipkart Quiz Answers Today: 28 December 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 28 December 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

28 December Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 28 December

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E166: 83 Ka World Cup

Q1: December 1 is the day used to create awareness of which disease usually with a red ribbon symbol?

Answer 1: (A) AIDS

Q2: In which city would you find the Bara Imambara?

Answer 2: (C) LAKHNAW

Q3: Which cricketer will be portrayed by his son in the upcoming movie 83?

Answer 3: (A) SANDEEP PATIL

Q4: Who became the first Indian footballer to receive the Major Dhyan Chand Khel Ratna Award?

Answer 4: (A) SUNIL CHHETRI

Q5: Which state celebrates its Liberation Day on 19th December since it won freedom in 1961?

Answer 5: (D) GOA

Q6: National Mathematics Day is celebrated in honour of whose birthday on December 22nd?

Answer 6: (B) SHRINIVAS

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 28 December

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E381: Saas Bahu Ki Kahani

Q1: As of December 2021 Smriti Irani is the textile minister.

Answer: Fake

Q2: A cockroach’s brain is not in their head.

Answer: Not Fake

Q3: Dipa Karmakar is the first Indian woman gymnast to qualify for Olympics.

Answer: Not Fake

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 28 December

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E45: Pajama Party

Q1: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Amitabh

Q2: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Circus

Q3: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Hospital

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 28 December

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E236: Ferrari Sneaker

Q1: Is the mrp of park avenue bandhgala men solid men suit greater than or less than rs 6500?

Answer: Greater than rs 6500

Q2: who am I ?

Answer: Bajaj food processor

Q3: what is the mrp of puma ferrori mirage  mox sneakers shoes for men 

Answer: 8999

Flipkart Kaun Who Did It? Quiz Answers Today 28 December

Flipkart kaun who did it answers today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S3E37: Swamiji’s Murder 

Q1: who’s the killer

Answer: Kailash Dutt

NoteDon’t play the entire video just skip by clicking on the right side of the screen