All Flipkart Quiz Answers Today: 28 October 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 28 October 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

28 October Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 28 October

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E320: A Day On Neptune

Q1: India played its first one day international against new zealand

Answer 1: Fake

Q2: On planet neptune one day has 16 hours

Answer 2: Not Fake

Q3: Kartik Aaryan made his bollywood debut with the film sonu ke titu ki sweety

Answer 3: Fake

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today 28 October

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E49: Town Power Couple

Q1: What do people prefer?

Answer 1: (A) Live DJ

Q2: Do you think the Statue of Unity in Gujarat is a waste of money?

Answer 2: (B) No

Q3: Which Bollywood couple complement each other better?

Answer 3: (A) Ranbir-Alia

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 28 October

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E175: Wrist Watches

Q1: How many reclining positions does the living fabric manual recliner have

Answer 1: (A) Three-3

Q2: Slide to guess the MRP of Michael kors Pyper analog watch

Answer 2: (D) 21995 Rs

Q3: What is the mrp of tupperware casserole

Answer 3: (B) 9800 Rs

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 28 October

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E105: Spotify vs iTunes

Q1: The Burj Khalifa skyscraper is in which country

Answer 1: Dubai

Q2: In which country does the Big bash league T20 tournament happen

Answer 2: Australia

Q3: Which actor played the role of akbar in amar akbar Anthony

Answer 3: Rishi Kapoor

Q4: Which of these is not a cosmetics brand

Answer 4: Ray-Ban

Q5: What is apple’s music player software called

Answer 5: iTunes

Q6: Which of these dismissal is possible on a free hit in cricket

Answer 6: Runout

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers Today 28 October

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E13: The Perfect Body

Q1: What percent of women are not satisfied with their body shape and size

Answer 1: 60%

Q2: What percent of people believe that women should have the sole right to make a decison regarding an abortion

Answer 2: 60%

Q3: What percent of men believe that watching women sports is boring

Answer 3: 60%