All Flipkart Quiz Answers Today: 27 December 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 27 December 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

27 December Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 27 December

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E165: Rajasthan Ki Mithai 

Q1: Which of these images depicts ghewar a sweet from Rajasthan?

Answer 1: (A) Gheewar

Q2: The city of Fatehpur Sikhri was built by which Emperor?

Answer 2: (A) Akbar

Q3: Which of these is issued by banks to an account holder for recording sums deposited and withdrawn?

Answer 3: (A) Passbook

Q4: Choose the sport that originated in India.

Answer 4: (B) Kho-Kho

Q5: Which is the strongest bone in the human body?

Answer 5: (B) Femur

Q6: Which of these sports does not involve the use of racquets?

Answer 6: (B) Football

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 27 December

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E380: Superman Sal 

Q1: Credit card expires in three years after the card is issued

Answer: Not Fake

Q2: Salman Khan made his acting debut with maine pyar kiya

Answer: Fake

Q3: India is larger than UAE

Answer: Not Fake

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 27 December

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E44: Doctor Stranger 

Q1: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Yellow

Q2: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Chef

Q3: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Fire

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 27 December

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E235: Live Tripod 

Q1: What is the MRP of Whirlpool Frost Free Refrigerator?

Answer: 88200

Q2: Is the MRP of Manfrotto Befree Live AL Tripod greater than or less than ₹20000?

Answer: Greater than 20000

Q3: Under which price range does the Titan Analog Watch for Women fall?

Answer: 6000-10000

Flipkart Kaun Who Did It? Quiz Answers Today 27 December

Flipkart kaun who did it answers today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S3E36: Accident Or Murder?

Q1: Who is the killer?

Answer: Kokila M

NoteDon’t play the entire video just skip by clicking on the right side of the screen