All Flipkart Quiz Answers Today: 27 October 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 27 October 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

27 October Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 27 October

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E319: Cloud to Ground

Q1: There are 2000 thunderstorms on earth every minute

Answer 1: Not Fake

Q2: Chak de India story was inspired by the Indian women Asian cup 2004 victory

Answer 2: Fake

Q3: Rain contains vitamin b12

Answer 3: Not Fake

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today 27 October

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E48: Bollywood Masala

Q1: Have you ever gotten fired from a job?

Answer 1: (A) No

Q2: What percent of people have been victims of office politics?

Answer 2: (A) 80-90%

Q3: Which devar-bhabhi Bollywood jodi do you like?

Answer 3: (A) Anil Shridevi

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 27 October

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E174: Self Care Essentials

Q1: What is the MRP of samsonite small cabin luggage greater than or less than 10000?

Answer 1: (A) Greater Than 1000

Q2: Does the Samsung galaxy note 20 have an OLED display?

Answer 2: (A) Yes

Q3: What is the combined MRP of loreal pais revivalist plumping day cream and loreal Paris revalift serum sheet mask?

Answer 3: (B) 1569 Rs

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 27 October

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E104: Cadbury Celebrations

Q1: Which of these is not a Cadbury’s chocolate brand

Answer 1: (B) Kitkat

Q2: Normally the instrument violin has how many strings

Answer 2: (B) 4

Q3: Dhanraj Pillay captained India in which of these sports

Answer 3: (C) Hockey

Q4: Sunny days is the autobiography of which Indian cricket legend

Answer 4: (A) Sunil Gavaskar

Q5: What does the sim in sim Card stand for

Answer 5: (B) Subscriber Identity Module

Q6: Whose signature is found on Indian currency notes

Answer 6: (D) RBI Governor

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers Today 27 October

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E12: Cultural Baggage

Q1: What percent of men feel that women should wear some sign of marriage like a mangalsutra or sindoor

Answer 1: 60%

Q2: What percent of people feel that women should give up their job after conceiving a baby

Answer 2: 60%

Q3: What percent of men like women with short hair?

Answer 3: 50%