All Flipkart Quiz Answers Today: 26 December 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 26 December 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

26 December Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 26 December

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E164: Once Upon A Time

Q1: The deadly Gas Tragedy happened in which Indian city on December 1984?

Answer 1: (B) Bhopal

Q2: Which of these is a famous Indian rock band?

Answer 2: (A) Indian Ocean

Q3: Good Knight/Mortein and Baygon are all brands selling for?

Answer 3: (B) Mosquito Repellents

Q4: Which hit TV series had the character Rosesh who wrote bad poetry?

Answer 4: (C) Sarabhai VS Sarabhai

Q5: Which of these is the name of a Unilever Skincare brand and also a bird?

Answer 5: (C) Dove

Q6: Which actor’s son Ahan is making his debut with the Tadap?

Answer 6: (B) Sunil Shetty

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 26 December

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E379: Videsh Me Desi Swaad

Q1: Tigers are native to asia.

Answer: Not Fake

Q2: Delta and omicron are variants of covid.

Answer: Not Fake

Q3: London has more Indian restaurants than Mumbai

Answer: Not Fake

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 26 December

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E43: The New Neighbour

Q1: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Charger

Q2: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Umbrella

Q3: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Glass

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 26 December

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E234: 3D VR Headset

Q1: What is the MRP of Domo enhance 3d virtual reality headset.

Answer 1: (B) Rs 3490 

Q2: Is the MRP of Usha food processor greater than or less than Rs 10000.

Answer 2: (B) Less Than 10000 Rs

Q3: Does the space xx digital bean bag come with bean filling.

Answer 3: (A) Yes

Flipkart Kaun Who Did It? Quiz Answers Today 26 December

Flipkart kaun who did it answers today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S3E35: Murder In A Locked Room 

Q1: Who is the killer?

Answer: Ramnik A

NoteDon’t play the entire video just skip by clicking on the right side of the screen