All Flipkart Quiz Answers Today: 26 October 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 26 October 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

26 October Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 26 October

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E318: Cinderella Pumpkins

Q1: The word pumpkin showed up for the first time in the fairy tale cinderella

Answer 1: Not Fake

Q2: At birth a baby blue whale weighs as much as its mother tongue

Answer 2: Not Fake

Q3: Kapil Dev has acted in the movie mujhse shaadi karoge

Answer 3: Not Fake

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today 26 October

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E47: Grocery: Online Ya Offline? 

Q1: How do you shop for your grocery

Answer 1: (A) Online Shopping

Q2: Do you play along quiz shows that air on tv

Answer 2: (A) Yes

Q3: What do people like more

Answer 3: (B) Palak Paneer

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 26 October

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E173: Golf Kit

Q1: What is the resolution of Samsung galaxy s7 fe primary camera

Answer 1: (A)  8 MP

Q2: Fill in the missing digits the MRP of the Callaway golf kit bag is 1-9

Answer 2: 19490 Rs

Q3: Slide to guess the MRP of Faber hood talka wall-mounted chimney

Answer 3: (D) 79990 Rs

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 26 October

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E103: Chacha Chaudhary

Q1: In which state’s cuisine is the sweet dish Ghever prepared?

Answer 1: (B) Rajasthan

Q2: Polo is a sport played on the backs of which of these animals?

Answer 2: (A) Horse

Q3: Polo is a sport played on the backs of which of these animals?

Answer 3: (A) Common Man

Q4: Which of these terms is common to both cricket and football

Answer 4: (D) Offside

Q5: Paper/Rava and Set are types of which popular food item?

Answer 5: (C) Dosa

Q6:Which of these business leaders is an IIT graduate?

Answer 6: (A) Sundar Pichai

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers Today 26 October

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E11: Couple Fights

Q1: What % of women bring up past issues in every fight

Answer 1: 70%

Q2: What % of men have a problem with women who drink and or smoke

Answer 2: 60%

Q3: What % of people feel that there should be a curfew on men at night

Answer 3: 60%