All Flipkart Quiz Answers Today: 25 October 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 25 October 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

25 October Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 25 October

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E317: Bhangra Boys

Q1: The brighter the star the shorter its lifespan

Answer 1: Not Fake

Q2: Eating garlic before sleeping will help keep mosquitoes away

Answer 2: Fake

Q3: The Indian football team was nicknamed ‘Bhangra Boys’

Answer 3: Not Fake

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today 25 October

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E46: Landline: Yes Or No?

Q1: Are you super superstitious about a black cat croosing your path?

Answer 1: (A) No

Q2: What percent of people remove their shoes before entering their house?

Answer 2: (A) 60-70

Q3: Do you still have a landline phone?

Answer 3: (B) No

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 25 October

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E172: Vega Beauty

Q1: As of 2021 who is the brand ambassador for vega

Answer 1: (A) Aanaya Pandey

Q2: What is the MRP of the attic solid wood closed bookshelf

Answer 2: (A) 39,5999 Rs

Q3: Does the Garmin edge cycle route navigation device come with Bluetooth connectivity

Answer 3: (A) Yes

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 25 October

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E102: Gully Boys

Q1: Which of these is not a place in Maharashtra?

Answer 1: (D) Bhagalpur

Q2: Which of these is not a mosquito repellent brand?

Answer 2: (B) Odonil

Q3: How many T20 internationals did Sachin Tendulkar play for India?

Answer 3: (C) 1

Q4: Which is the longest national highway in India?

Answer 4: (B) NH-44

Q5: Which of these music director duos are not brothers?

Answer 5: (A) Vishal Shekhar

Q6: Which Mumbai rapper’s real name is Vivian Fernandez?

Answer 6: (B) Divine

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers Today 25 October

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E10: Pyaar Dosti Hai

Q1: What % of people that friend should never get into a relationship as it spoils the friendship?

Answer 1: 60%

Q2: What % of men don’t mind accepting expensive gifts from the girl family when getting married?

Answer 2: 60%

Q3: What % of people believe that women are more organized than men?

Answer 3: 70%