All Flipkart Quiz Answers Today: 24 October 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 24 October 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

24 October Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 24 October

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E316: Festival De Cannes

Q1: Grasshoppers have ears on their stomachs.

Answer: Not Fake

Q2: Cannes Film Festival happens annually in Milan.

Answer: Fake

Q3: Radio was invented before the telephone.

Answer: Fake

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today 24 October

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E45: Losing: Phone ya Keys?

Q1: What are you most likely to lose?

Answer 1: (B) Keys

Q2: What percent of people can read Devanagari script?

Answer 2: (B) 70-80

Q3: Should the government make sanitary pads free of cost?

Answer 3: (A) Yes

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 24 October

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E171: Modern Gaming Laptops

Q1: Is the MRP of Flipkart Smartbuy Water Fountain greater than or less than ₹9999?

Answer 1: (A) Greater Than 9999

Q2: Which of these laptops comes under the budget of ₹130999?

Answer 2: (B) ASUS TUF F17 Gaming Laptop

Q3: Slide to guess the MRP of W Women Kurta and Sharara Set.

Answer 3: (C) 7999 Rs

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 24 October

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E101: Lightning Bolt

Q1: Filmmaker Mahesh Manjrekar hosts the Marathi version of which show?

Answer 1: (B) Big Boss

Q2: With which sport would you associate Usain Bolt’s name?

Answer 2: (C) Athletics

Q3: Which of these is not allowed in cricket anymore?

Answer 3: (B) Runner

Q4: Which actress debuted alongside Hrithik Roshan in Kaho Naa Pyaar Hai?

Answer 4: (A) Amisha Patel

Q5: Which Disney movie has a lead character named Simba?

Answer 5: (A)The Lion King

Q6: Which of these states doesn’t have a seacoast?

Answer 6: (C)  Madhya Pradesh

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers Today 24 October

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E9: Bechara Riteish!

Q1: What % of women believe that they are better at communicating?

Answer 1: 70%

Q2: What % of people believe that men in long distance relationships definitely have another partner?

Answer 2: 50% 

Q3: What % of men are forced to diet because of their partners?

Answer 3: 60%