All Flipkart Quiz Answers Today: 23 December 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 23 December 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

23 December Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 23 December

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E161: Machu Picchu

Q1: On December 2nd which of these is observed to remember the Bhopal Gas Tragedy?

Answer 1: Nation Pollution Day

Q2: Which branch of the Indian Armed Forces celebrates its annual day on December 4th?

Answer 2: Navy

Q3: Which ‘enormous’ monument part of the New Seven Wonders of the World is located in Rome?

Answer 3: Colosseum

Q4: Who was the first Indian occupant of the Rashtrapati Bhavan?

Answer 4: Raja Gopal Achari

Q5: Which of these cities is famous for its blue pottery?

Answer 5: Jaipur

Q6: NASA launched a spacecraft called DART that will crash into which of these?

Answer 6: Asteroid

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 23 December

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E376: Sara Jamana Rakhi Ka Deewana

Q1: Swimming is the only sport where a player does not require any equipment.

Answer: Fake

Q2: Sunlight gives Flamingos their pink colour.

Answer: Fake

Q3: Rakhi Sawant made her acting debut under a different name.

Answer: Not Fake

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 23 December

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E40: Ben Ki Kahani

Q1: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Milk

Q2: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Green

Q3: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Temple

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 23 December

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E231: Swing Chair

Q1: Slide to guess the mrp of spyder home decor swing chair?

Answer: 19999

Q2: Which of these products fits under the budget of 5000?

Answer: Decoor hand wooden wall shelf

Q3: Is the MRP of probus car mobile holder is greater than or less than Rs 2000?

Answer: greater than rs 2000

Flipkart Kaun Who Did It? Quiz Answers Today 23 December

Flipkart kaun who did it answers today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S3E32: The Call Girls Murder

Q1: Who is the killer?

Answer: Muskan M

NoteDon’t play the entire video just skip by clicking on the right side of the screen